Vrem ca prin proiectele noastre să creăm durabilitate, siguranță și confort. De aceea, intervențiile noastre în cladiri se fac cu grijă și respect pentru cei ce vor locui, munci, învata sau se vor trata acolo, având totodată grijă pentru oraș și mediul înconjurător.

Știm să valorificăm experiența multor ani de activitate în România, lucrăm într-o echipă bine sudată în decursul anilor și știm să evitam greșelile, pe care uneori le-am facut și compromisurile inutile, care de multe ori ni se cer.

Servicii oferite

S.C. DETECO S.R.L. oferă din 1993 servicii de proiectare, verificare de proiecte conform legislaț?iei romanești și consultanță pentru domeniul instalațiilor la construcții civile, industriale si agricole și cu destinaț?ii speciale, și anume:

  • instalații sanitare
  • instalații de stingere și detecție incendii
  • instalații de încălzire, ventilație și aer condiționat (HVAC)
  • instalații electrice pentru curenți tari si slabi

Compania este atestată IGSU pentru proiectarea sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor.

Prin colaboratorii noștri oferim de asemenea proiectare pentru instalații de gaze naturale sau lichefiate și instalații pentru fluide medicale (oxigen, azot, dioxid de carbon, acetilenă, aer comprimat, vid).

Serviciile de proiectare sunt complete pentru toate fazele, conform Legii nr. 50, oferind inclusiv documentațiile necesare pentru obținerea avizelor, certificatelor și autorizațiilor necesare demarării, derulării și finalizării investițiilor.

Serviciile de proiectare, consultanță, expertizare și verificare de proiecte pentru domeniile menționate se realizează cu personal calificat și atestat, în conformitate cu Legea nr. 10 și regulamentelor Ministerului Dezvoltarii Reginale și Turismului.

Se asigură de asemenea asistență tehnică pe șantier, pe toată durata execuției. Proiectele sunt întocmite în sistem informatic, folosind programe software, precum Autodesk AutoCAD și Microsoft Office, deținute cu licențe legale.

Din portofoliu

Imobil locuinte Bdul Timisoara 89-91, Bucuresti (2011)

Imobilul este o cladire inalta avand 2S+P+14E+Et.Tehn, cu parcaje subterane la subsolurile 1 si 2, spatii comerciale la parter, birouri la etajul 1 ...(mai mult)

Ansamblul de vile rezidentiale Ibiza Golf si Golf & Light (2006)

Doua ansambluri de vile proiectate in doua etape diferite. Cuprind 38, respectiv 36 de vile unifamiliale, P+E, fiecare avand solarium si gradina ...(mai mult)